Poliţia are radare moderne, dar nu şi manual de utilizare

Ultima actualizare:

"Poliţiştii rutieri şi în special operatorii radar sunt instruiţi pentru modul de folosire a noilor aparate. Mai aşteptăm câteva date suplimentare în ceea ce priveşte metodologia de la Direcţia Rutieră. Nu pot eu să vă dau un răspuns exact când ar putea să vină", a declarat Sorin Precup de la Poliţia Rutieră Cluj.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) ar trebui să trimită metodologia care presupune cum se stochează, cine ţine gestiunea hardurilor, care este procedura de descărcare şi stocare a imaginilor.

Până la sfârşitul lunii martie, în întraga ţara trebuie să ajungă 450 de radare nedetectabile de dispozitivele comercializate pe piaţa românească. Noile aparate radar sunt montate pe autoturisme Dacia Logan şi sunt capabile să filmeze 60 de ore neîntrerupt. Astfel, se monitorizează şi poate fi sancţionată orice fel de greşeală în trafic, inclusiv comportamentul poliţistului. Noile radare funcţionează şi în modulul "stand by" cu ajutorul unor telecomenzi, astfel încât poliţistul care a oprit un şofer în trafic poate acţiona pornirea camerei de la distanţă, pentru continuarea supravegherii traficului.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net