Poli Timişoara îşi hăituieşte un fost antrenor şi vrea să-l arunce în puşcărie

Ultima actualizare:

Călin Zanc, de 38 de ani, este hăituit prin instanţe de repretentanţii clubului „Poli" Timişoara, de aproape cinci ani. Împotriva lui Zanc clubul a depus o plângere penală, el fiind reclamat că a antrenat ilegal echipa.

Clubul l-a denunţat pentru infracţiunea de exercitarea fără drept a unei profesii, pedepsită cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.Clubul se face că nu ştie de studiile lui ZancReprezentanţii „Poli" susţin că l-au angajat pe Zanc fără să ştie că nu e antrenor cu acte. „Există în contract stipulat faptul că clubul se obligă să-mi plătească toate taxele pentru obţinerea carnetului de antrenor", a declarat Călin Zanc în faţa procurorilor. El a fost declarat nevinovat de procurori, însă clubul a făcut contestaţie, iar Judecătoria Timişoara i-a dat din nou dreptate lui Zanc.

Zilele trecute, Poli a cerut Tribunalului Timiş să-l arunce după gratii pe Zanc, procesul fiind în derulare. Acesta a fost jucător la Poli între 2002 şi 2004, apoi director sportiv timp de două luni, iar între 2004 şi 2007 a semnat contractul de antrenor de 90.000 de dolari, din care a executat doar doi ani şi jumătate.

Află pe adevarul.ro cum a început litigiul

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net