Podul Pipera-Tunari se deschide mâine

Ultima actualizare:

Mii de şoferi scrâşnesc din dinţi când stau la coadă zeci de minute ca să treacă peste calea ferată, însă procedurile de predare-primire a lucrării din Pipera se fac aşteptate.

Nici astăzi nu s-a putut circula pe podul care leagă sectorul 2 de Voluntari, deşi edilii au promis că luni va fi "ziua cea mare".

"Recepţia construcţiei durează destul de mult, în jur de cinci zile lucrătoare, plus că trebuie să aşteptăm racordarea stâlpilor de iluminat public la reţeaua de energie electrică. Cred că abia mâine se va deschide pasajul suprateran", ne-a declarat Daniel Răşică, consilier la Primăria Voluntari.

Inaugurarea lucrării a mai fost amânată de trei ori până acum.

20.000 de maşini pe zi vor trece pe el

Podul Pipera este de importanţă capitală pentru aerisirea traficului în nordul oraşului. Ca urmare a dezvoltării zonei de afaceri din cartierul Pipera şi din oraşul Voluntari, în ultimii doi ani, traficul auto a înregistrat o creştere de 30%.

Podul are o lungime de 232 de metri şi va prelua circa 20.000 de autovehicule pe zi. Bulevardul Pipera va fi lărgit la şase benzi, începând cu primăvara anului viitor, pentru evitarea ambuteiajelor.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net