Ploaia torenţială a făcut prăpăd pe Valea Prahovei - VIDEO

Ultima actualizare:

27 de locuinţe au fost afectate, iar cele mai mari probleme au fost la Sinaia. Aici, în faţa Gării, carosabilul s-a inundat şi traficul rutier a fost deviat prin centrul staţiunii.

La prânz, deşi s-a reluat circulaţia şi prin faţa Gării, se mergea bară la bară. „Cinci case s-au inundat, iar o anexă gospodărească a unei locuinţe de pe malul Izovorul Dorului a fost luată de apă, fiind vorba de un depozit de materiale", explică Mădălina Roşu din cadrul Primăriei Sinaia.

Fără apă potabilă

Cele cinci locuinţe care au fost inundate în Sinaia sunt situate pe străzile Mihail Kogâlniceanu, Calea Prahovei, Valter Mărăcineanu şi Calea Braşovului.

De asemenea, staţia de captare a apei provenită din Izvorul Dorului a fost afectată de precipitaţii astfel că, în acest moment, cartierele Izvorul şi Platou au rămas fără apă potabilă.

Un pom a căzut în urma furtunii de azi-noapte pe strada Ferdinand, drumul fiind degajat abia la câteva ore de la prăbuşirea lui, după ce pompierii au reuşit să taie trunchiul copacului.

„O conductă de gaze a fost avariată şi trei stâlpi de energie electrică au căzut la pământ. Echipajele ISU Prahova au intervenit în zonă cu şapte autospeciale şi trei motopompe pentru a scoate apa din zonele inundate", explică Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. La Buşteni au fost inundate şapte case şi patru anexe gospodăreşti au fost luate de apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net