Ploaia a tăiat pofta de schi în Poiana Braşov FOTOGALERIE

Ultima actualizare:

Trupa Fly Project a încins atmosfera, aseară, pe pârtia „Bradul", din Poiana Braşov. 140 de monitori de schi au luat prate la demonstraţiile Şcolii de Schi din Poiana Braşov. Punctul culminant al serii a fost deja tradiţionala coborâre cu torţe a monitorilor de schi, semn că sezonul de schi s-a deschis amatorilor sporturilor de iarnă.

În această dimineaţă, puţini turişti s-au încumetat să-şi pună schiruile în picioare. Temperaturile ridicate, dar şi ploaia care a căzut în ultimele zile le-a stricat planurile de vacanţă.

„Este destul de multă gheaţă, probabil că nici temperaturile nu au permis punerea în funcţiune a tunurilor de zăpadă, dar pentru amatori este propice. Ar fi bine să ningă", a spus Andrei, care şi-a adus fiica, de numai 9 ani, la o binemeritată porţie de schi.

Vezi aici o galerie foto de la Poiana Braşov

Cu toate acestea, braşovenii au ales să petreacă a doua zi de Crăciun printr-o vizită la săniuş, în Poiană.

Trafic aglomerat pe DN1

La această oră circulaţia este îngreunată dinspre Sinaia spre Braşov. Autoturismele circulă bară la bară, cu doar 15 km/h.

Pentru a evita aglomeraţia de pe DN 1, turiştilor li se recomandă folosirea rutelor alternative: DN 1A Bucureşti - Buftea - Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Braşov şi DN 7 - DN71 Bucureşti - Târgovişte - Pucioasa - Sinaia - Braşov.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net