Piteşti: Nou-născut devorat de câini

Ultima actualizare:

Cât sânge rece să aibă încât să-şi arunce propriul copil ca pe o cârpă?! După ce l-a purtat în pântece nouă luni de zile, şi-a abandonat pruncul într-o pădure din apropierea dumului naţional 65, în dreptul localităţii Albota. Femeia care a fost în stare de aşa ceva, este acum căutată de poliţişti.

În această dimineaţă, Mihaela Duminică, angajată la un popas din Albota a mers în imediata pădure să ia nişte crengi ca să aprindă focul la grătar. La circa cinci metri, în lateralul terasei, era să calce pe  ceea ce mai rămăsese din bietul copil.

Am crezut că e un pui. Dar m-am uitat atent şi am văzut că era o fetiţă. Nu mai avea mânuţele şi căpuţul. Eu am auzit câinii că se încăierau. Stau şi mă gândesc şi de fapt, ei se băteau pe bietul copil. L-au mâncat...”, a povestit femeia cu lacrimi în ochi.

Mihaela Duminică a sunat la 112. La faţa locului au sosit poliţiştii de la criminalistică. Zona a fost atent investigată şi cel mai probabil copilul a fost aruncat în pădure, fiind adus la aproape de stradă de animale.

Se fac căutări în spitalele din Argeş

Din primele cercetări, se pare că fetiţa devorată de câini a fost născută la termen. Trupul micuţei a fost dus la morga spitalului Judeţean în Piteşti, în vederea efectuării necropsiei. Rezultatul va stabili dacă a respirat când a fost adusă pe lume, sau s-a născut moartă. Gândul că a murit sfâşiată de animale este la fel de înfiorător ca şi gestul femeii care a fost capabilă să o abandoneze.

Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a da de urmele femeii fără suflet. În primul rând sunt controlate toate spitalele din Argeş. Deşi, se pare că, cea care a aruncat nou-născutul în pădure nu a fost asistată la naştere de către un medic. Fetiţa nu are cordonul ombilical legat. Acest lucru îngreunează ancheta poliţiştilor şi mai mult.

Fetusului îi lipsesc mâinile şi capul, cel mai probabil au fost mâncate de câinii din zonă. Urmează să facem cercetări pentru a stabili cine este mama care a dat naştere. De asemenea, trebuie să se stabilească dacă fetusul s-a născut viu, a tras aer în piept, pentru a stabili o corectă încadrare juridică.”, a spus Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net