«Pitbull» Tony intră în «haita» de la Dinamo!

Ultima actualizare:

Au trecut 18 etape peste noul mandat al „Fălcosului" la Dinamo, dar antrenorul de 50 de ani tot nu a reuşit să rezolve probleme postului de fundaş dreapta.

Variantele încercate acolo, Rubio, Scarlatache, Helder şi Homei, nu au oferit satisfacţie, motiv pentru care ultimii doi nici nu se mai regăsesc în lotul „câinilor".

În această iarnă însă dinamoviştii încearcă să profite de o oportunitate la care nici nu sperau: să-l transfere gratis pe Tony Silva, de la CFR Cluj, jucător pus pe liber de Paszkany şi Mureşan. Deşi ar putea să plece şi în campionatul Portugaliei, fotbalistul de 30 de ani preferă România.

A învăţat limba şi cunoaşte bine echipele din Liga I. Roş-albii au aflat că apărătorul poreclit „Pitbull" îşi caută echipă şi au intrat în contact cu lusitanul.

Şefii clubului l-au sunat pe Tony şi l-au întrebat dacă ar agrea o experienţă în „Ştefan cel Mare" şi cam ce salariu ar prefera.

Jucătorul nu este dispus să negocieze sub 150.000 de euro anual. Pentru Andone ar fi un adevărat cadou de Moş Crăciun transferul fostului său elev de la CFR. După ce s-a despărţit de alţi doi fundaşi, Garat şi Bazzi, condiţii în care Scarlatache va fi trecut în centrul defensivei, iar Rubio ar putea fi următorul „disponobilizat", „Fălcosul" şi-ar lua o mare piatră de pe inimă prin venirea lui Tony, care ar rezolva treaba de pe banda dreaptă.

Salariul pretins este singurul impediment

Singura piedică în calea realizării tranzacţiei ar putea fi salariul de 150.000 de euro cerut de Tony la o discuţie preliminară cu dinamoviştii.

În acest moment, la Dinamo, doar cinci jucători mai câştigă peste 100.000 de euro, toţi fiind, de altfel, pe picior de plecare: Marius Niculae (220.000 de euro), Bratu (144.000 de euro), Dolha (120.000 de euro), N'Doye (120.000 de euro) şi Andrei Cristea (100.000 de euro).

Oricum, faptul că Tony vine liber de contract este un detaliu în favoarea portughezului, iar şefii ar fi dispuşi să facă sacrificiul de a-i oferi o remuneraţie de 150.000 de euro pe an.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net