Petrescu se înţelesese de două luni cu ruşii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dan Petrescu a ajuns cu peripeţii marţi la Krasnodar, după ce şi-a amânat zborul din cauza ninsorii din Ucraina, iar aseară a fost prezentat oficial. „Bursucul" are un contract pe trei ani la echipa Kuban, cu obiectiv clar de a promova în prima ligă în 2010.

Fostul tehnician al Unirii Urziceni a început să ameninţe că va pleca din România încă de acum două luni, după ce era sigur că va semna cu echipa din liga a doua rusească.

El a părăsit Bucureştiul luni, imediat după susţinerea conferinţei de presă în care şi-a anunţat despărţirea de clubul ialomiţean, spre Chişinău, capitala Republicii Moldova, unde a stat până ieri.

Brsucul a fost cazat la hotelul Nobil, un stabiliment de cinci stele, şi şi-a petrecut seara în compania impresarului moldovean Nicolae Pîrnău.

Ruşii de la Krasnodar, conform ziaristului Alexandru Grecu de la televiziunea Publika TV din Chişinău, au trimis un avion particular pentru a-l transporta pe Dan Petrescu, care trebuia să sosească de la Kiev, dar din cauza condiţiilor meteorologice, ningea abundent în capitala Ucrainei, nu a putut decola.

Aşa că „Bursucul" a mai zăbovit câteva ore în Republica Moldova în aşteptarea unei aeronave de la Doneţk. De aceea a ajuns la Krasnodar în jurul orei locale 19.00 (20.00 la Bucureşti).

Cifrele contractului

Primă instalare 1.000.000Salariul anual 500.000Primă promovare 500.000Primă locurile 1-4 300.000Buget de transferuri 1.500.000*sumele sunt în euro

Ricardo e dorit de Livorno

Mijlocaşul brazilian Ricardo Gomes este în vizorul echipei Livorno, din Serie A. „Italienii s-au interesat de mine, dar de câteva zile nu au mai dat niciun semn de viaţă", a spus fotbalistul care se află momentan în ţara natală.

simeon stalpnicul png

Acum câtva timp, Livorno s-a interesat şi de atacantul Marius Bilaşco, dar transferul a căzut. Nici situaţia lui Brandan nu e clară, pentru nemţii de la VfB Stuttgart nu s-au mai interesat de el.

Mai citeşte:

Petrescu a semnat cu Kuban pentru 3 sezoane

Patronul lui Petrescu a pierdut 24 de miliarde $ într-un an!

Mama lui Petrescu: «Unde pleci tu, Dănuţule?»

Dragomir: “Petrescu pleacă în Liga a 2-a din Rusia!”

Apostol: "Se poate şi fără Petrescu"

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net