Petrescu se înţelesese de două luni cu ruşii

Dan Petrescu a ajuns cu peripeţii marţi la Krasnodar, după ce şi-a amânat zborul din cauza ninsorii din Ucraina, iar aseară a fost prezentat oficial. „Bursucul" are un contract pe trei ani la echipa Kuban, cu obiectiv clar de a promova în prima ligă în 2010.

Fostul tehnician al Unirii Urziceni a început să ameninţe că va pleca din România încă de acum două luni, după ce era sigur că va semna cu echipa din liga a doua rusească.

El a părăsit Bucureştiul luni, imediat după susţinerea conferinţei de presă în care şi-a anunţat despărţirea de clubul ialomiţean, spre Chişinău, capitala Republicii Moldova, unde a stat până ieri.

Brsucul a fost cazat la hotelul Nobil, un stabiliment de cinci stele, şi şi-a petrecut seara în compania impresarului moldovean Nicolae Pîrnău.

Ruşii de la Krasnodar, conform ziaristului Alexandru Grecu de la televiziunea Publika TV din Chişinău, au trimis un avion particular pentru a-l transporta pe Dan Petrescu, care trebuia să sosească de la Kiev, dar din cauza condiţiilor meteorologice, ningea abundent în capitala Ucrainei, nu a putut decola.

Aşa că „Bursucul" a mai zăbovit câteva ore în Republica Moldova în aşteptarea unei aeronave de la Doneţk. De aceea a ajuns la Krasnodar în jurul orei locale 19.00 (20.00 la Bucureşti).

Cifrele contractului

Primă instalare 1.000.000
Salariul anual 500.000
Primă promovare 500.000
Primă locurile 1-4 300.000
Buget de transferuri 1.500.000
*sumele sunt în euro

Ricardo e dorit de Livorno

Mijlocaşul brazilian Ricardo Gomes este în vizorul echipei Livorno, din Serie A. „Italienii s-au interesat de mine, dar de câteva zile nu au mai dat niciun semn de viaţă", a spus fotbalistul care se află momentan în ţara natală.

Acum câtva timp, Livorno s-a interesat şi de atacantul Marius Bilaşco, dar transferul a căzut. Nici situaţia lui Brandan nu e clară, pentru nemţii de la VfB Stuttgart nu s-au mai interesat de el.

Mai citeşte:

Petrescu a semnat cu Kuban pentru 3 sezoane

Patronul lui Petrescu a pierdut 24 de miliarde $ într-un an!

Mama lui Petrescu: «Unde pleci tu, Dănuţule?»

Dragomir: “Petrescu pleacă în Liga a 2-a din Rusia!”

Apostol: "Se poate şi fără Petrescu"

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1