Petrescu, noul antrenor al lui Kuban Krasnodar

Ultima actualizare:

Citește și

Ce a spus Dan Petrescu la ultima conferință susținută la Unirea Urziceni

Mama lui Petrescu: «Unde pleci tu, Dănuţule?»

Dragomir: “Petrescu pleacă în Liga a 2-a din Rusia!”

Apostol: "Se poate şi fără Petrescu"

Mihai Stoica: "Aducem antrenor străin la Unirea" Să fie Zenga?

VESTE-ŞOC: Antrenorul Dan Petrescu a părăsit pe Unirea Urziceni!

Dan Petrescu a petrecut până dimineaţa de ziua lui

Enciclopedia online Wikipedia l-a trecut deja pe Dan Petrescu la rubrica antrenor principal Kuban Krasnodar. Mutarea a fost anticipată încă de aseară de Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Petrescu a făcut treabă bună în ultimii ani, a lucrat extraordinar şi a avut rezultate. Mă aşteptam să plece la o echipă mult mai valorasă. Am auzit că merge în Rusia, la o echipă de liga a doua. Nu ştiu exact echipa, nu am avut legături cu oamenii de fotbal zilele astea. Eu aşa speram, că este o echipa mai valoroasă. Dar se gândeşte şi el la familia lui şi la situaţia financiară" a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro.

După toate probabilităţile, Dan Petrescu va avea un salariu de 1.500.000 de euro pe sezon iar obiectivul imediat este promovarea în prima divizie. Apoi, el va trebui să o ducă pe Kuban Krasnodar într-o cupă europeană.

Cine este Kuban Krasnodar?- Supranumiţi „Cazacii", cei din Krasnodar au retrogradat la finele sezonului trecut din prima ligă rusă, clasându-se pe locul 15. Este una dintre cele mai vechi formaţii din Rusia, fiind înfiinţată în 1928. De-a lungul timpului, a mai purtat numele Dinamo, Neftyanik, şi Spartak. Este una dintre cele mai iubite echipe din Rusia, iar în 2007 stadionul echipei, care are o capacitat de 32.000 de locuri, a devenit cea mai populară arenă de fotbal din Rusia.

- În 2008, Kuban Krasnodar a fost votată drept cea mai iubită echipă din prima ligă rusă. În palmaresul echipei se află patru locuri 1 în fosta divizie secundă a fostei Uniuni Sovietice. Din actualul lot, cei mai cunoscuţi jucători sunt nigerianul Haruna Babangida şi ivorianul Marco Ne (foşti la Olympiacos).

- Patronul echipei pe care o va pregăti Petrescu este Alexander Nicolaievici Tkaciov, nimeni altul decât guvernatorul regiunii Krasnodar, ales încâ din 2000 în această funcție. Puternicul om politic a fost prezent și in Duma de Stat a Rusiei (Parlament). Tkaciov este un puternic contestatar al imigranților ilegali din Rusia. Este considerat chiar rasist de către mulți analiști.

- La această echipă joacă atacantul Șevcenko ... Igor Șevcenko.

Unde e Krasnodar pe harta Rusiei?

.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net