Petrescu:" E cea mai importantă victorie!"

Citeste tot despre: 

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că este mulţumit de evoluţia echipei sale chiar dacă gazdele au dominat în partea secundă a meciului şi consideră succesul drept unul de moral înaintea partidei cu FC Sevilla.

"A fost o partidă destul de dificilă, dar victoria cu Internaţional contează foarte mult pentru noi înaintea jocului cu FC Sevilla. Am avut la început o serie de două sau trei ocazii de gol importante, dar pe care le-am ratat. Apoi, după pauză, Interul a reuşit acel gol de generic şi s-a pus o presiune destul de mare asupra noastră. E bine că până la urmă a rămas 2-1 şi contează foarte mult, atât pentru meciul cu Sevilla, cât şi pentru clasament", a spus Petrescu, adăugând că "Internaţional nu va avea probleme cu retrogradarea în acest sezon la cum joacă."

Acesta a mai precizat că nu vrea să comenteze prea mult arbitrajul, însă consideră că au fost două faze controversate împotriva formaţiei sale: "Au fost doar două erori, la roşul lui Bordeanu şi faza în care Semedo a scăpat singur cu portarul, atunci când nu cred că a fost ofsaid."

Managerul general al ialomiţenilor, Mihai Stoica, a criticat în termeni duri prestaţia lui Paul Unimătan. "Astăzi a fost o hoţie, nu se poate ca un arbitru de prima ligă să conducă un meci într-un aşa hal. A acordat un cartonaş roşu pe care numai el l-a văzut şi în plus, pe final, când am scăpat pe contraatac şi s-a indicat eronat ofsaid. Chiar şi în aceste condiţii, noi am câştigat şi punctele astea vor conta mult la finalul sezonului", a opinat oficialul.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Ştefan Stoica, cred că primul gol i-a oprit pe elevii săi din tentativa de a câştiga. "E un nou eşec pe teren propriu, dar la fel ca până acum, am arătat un joc destul de bun. Am început bine meciul chiar dacă
Urziceni a avut câteva ocazii de a înscrie. Apoi, am luat gol după o fază când s-a dictat corner, deşi trebuia să fie aut de poartă. Apoi, imediat s-a făcut 2-0 şi ne-a fost greu să mai revenim. Cu toate astea, am revenit şi am înscris în debutul părţii secunde, însă nu am mai putut reveni chiar dacă am avut şansa", a declarat acesta.

Stoica este dezamăgit de atitudinea lui Emmanuel Kone, eliminat în minutul 88, la care spune că va renunţa dacă va continua în acelaşi mod. "Am avut la un moment dat şi un om în plus pe teren, dar avem în lot anumiţi şmecheraşi care nu se gândesc la binele echipei. Kone a luat un roşu prostesc pentru care va plăti fiindcă la echipa asta vreau să rămână numai luptători. Pentru mine nu contează că e titular la naţionala Coastei de Fildeş. Dacă va face la fel, atunci se va întoarce la Cluj pe jos", a spus antrenorul despre ivorianul împrumutat de la CFR Cluj.

Campioana Unirea Urziceni a obţinut prima victorie în deplasare după aproximativ două luni de pauză în acest campionat, după ce s-a impus, sâmbătă, scor 2-1, pe terenul nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş, în etapa a 14-a a Ligii I.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1