Petcu şi-a colorat vila ca să se înveselească

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marius Petcu, poreclit şi sindicalistul şpăgar, locuieşte, împreună cu soţia şi cu fiica lor, într-o vilă estimată la 1,2 milioane de euro. După ce Click! v-a prezentat ieri imagini în exclusivitate din locuinţa sa, Mihai Albu, arhitect de profesie, a analizat gusturile preşedintelui confederaţiei CNSLR- Frăţia, în materie de design interior.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Sindicalistul şpăgar are acasă pat cu muzică şi telefon sub duş - FOTO

Marius Petcu negocia şi moneda în care să-i fie plătită şpaga

Şpagă pentru «palatul» de distracţie al sindicaliştilor - FOTO

Marius Petcu, cel mai bogat lider sindical, reţinut pentru 24 de ore

Casa abundă de roz, roşu şi lila, semn că soţia sa, Camelia, şi fiica lor au ţinut să înveselească locuinţa cu 8 dormitoare şi patru băi, construită în 2008, în apropierea Spitalului Budimex: „Bănuiesc că Marius este mult plecat de acasă, cu serviciul sau în delegaţii, aşa că simte nevoia, când vine acasă, să se relaxeze. O casă colorată, te înveseleşte", ne-a spus Mihai Albu.

Vestitul designer de încălţăminte, dar şi absolvent al Facultăţii de Arhitectură, este însă de părere că sindicalistul nu a mobilat superba vilă de 1,2 milioane de lei, chiar de capul lui: „Se vede, pe alocuri, şi mâna unui specialist în design interior. Probabil că totul a fost aranjat şi după bunul gust, este câte ceva din fiecare. Dormitorul conjugal, de pildă, este mobilat elegant, iar mocheta roşie te îmbie la dragoste".

Cât priveşte dormitorul fetiţei lor, roz, culoarea este absolut justificată: „Toate fetiţele iubesc culoarea asta, abia când o să mai crească o să-şi aleagă ceva mai serios", a mai punctat Albu.

Cele patru băi sunt aranjate după gustul fiecărui membru al familiei: „Dacă au telefon sub duş chiar este un lucru bun, aşa este şi în străinătate, ţi se poate face rău sau să te caute cineva de urgenţă", este de părere designerul.

Bucătăria nu l-a încântat însă mai deloc: „Cremul şi maronul nu prea te îmbie la masă, poate că era mai bine să mai adauge ceva galben sau portocaliu, ceva mai vesel, în culori solare".

«Mocheta roşie îmbie la dragoste» - Soţii Petcu au ales un mobilier clasic pentru dormitorul matrimonial, apreciat de Mihai Albu mai ales pentru mocheta roşie

«Roşul din baie e firesc la vârsta adolescenţei» - În baia fetiţei lui Petcu predomină culoare roşie. Albu spune că e o alegere firească pentru o adolescentă

Cremul şi maronul sunt prea monotone

«Lustrele sunt cam înzorzonate» - "Despre lustre s-ar putea să fie de bună calitate, însă eu aş fi ales ceva mai în stil clasic, căci par cam înzorzonate", ne-a precizat Mihai Albu.

Vila, estimată la 1,2 milioane de euro

Click! v-a prezentat, în exclusivitate, în ediţia de ieri, fotografii din interiorul casei lui Marius Petcu, din Bucureşti. Situată în sectorul 4, în apropierea Spitalului „Marie Curie", vila are trei etaje, plus mansardă şi este estimată la 1,2 milioane de euro.

Imobilul, construit în anul 2008, este înregistrat doar pe numele lui Marius Petcu, nu şi pe cel al soţiei sale, Camelia, tot sindicalistă. Aici, cei doi locuiesc împreună cu fetiţa lor de 14 ani. Petcu mai are, din prima căsătorie, doi copii de peste 20 de ani, care are fiecare casa lui.

«Când sunt bani nemunciţi normal că îţi faci de cap!»

Laurenţiu Popa, 28 de ani: „Şi eu mi-aş face o asemenea vilă dacă m-ar da banii afară din casă. Construcţia în sine e frumoasă, dar nu mi-aş pune niciodată un pat roz în cameră. Nici să-l primesc pe gratis nu aş dormi pe aşa ceva"

Ion Cristea, 45 de ani: „Totul este de prost gust, dar când sunt bani nemunciţi faci ce vrei cu ei. Ba e vopsit cu verde, ba e cu roz, dar canapeaua cu muzică este cireaşa de pe tort. La banii aia îmi mobilam o cameră întreagă"

Nicolae Ţuţuianu, 56 de ani: „Din muncă cinstită e destul de greu să-şi permiţi o vilă de 1 milion de euro. Eu nici nu m-aş descurca să număr atâţia bani. Dar, dacă banii au fost câştigaţi corect, jos pălăria pentru el că are aşa ceva"

Gh. Haicu, 23 de ani: „Şi eu dacă aş avea banii lui mi-aş face aşa o casă. Cât mai mare. Mi-aş lua chiar şi un pat dintr-ăla cu muzică, mi-aş face toate mofturile. Când îţi permiţi nu te mai uiţi ce e, doar să-ţi fure ochii"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net