«Pescarii» vor şi ei să ne bată

Ultima actualizare:

Printre puţinii jucători profesionişti din lotul feroezilor se numără Christian Holst (Silkeborg, Danermarca), Simun Samuelson (Keflavik, Islanda), Jonas Tor Naes (Hvidovre, Danemarca) şi Gunnar Nielsen (Manchester City, Anglia), rezerva veteranului goalkeeper Jakup Mikkelsen (39 de ani).

Astfel că tricolorilor le revine sarcina de a spăla ruşinea de la Belgrad în faţa unei formaţii alcătuite din tâmplari, funcţionari, asistenţi sociali şi studenţi, care au doar două victorii în deplasare în istorie, cu Malta şi Luxemburg, şi un egal cu Cipru.

Misiunea echipei lui Răzvan Lucescu nu e însă aşa de uşoară precum pare.

Feroezii au prins curaj după ce au văzut umilinţa pe care au suportat-o românii în Serbia şi se gândesc că pot obţine şi ei un rezultat bun mâine, la Piatra-Neamţ.

VIDEO meciurile selecţionatei din Insulele Feroe

Sorin Anghel, jucătorul român al lui Streymur (coleg de echipă cu Egil a Bo), în prima ligă feroeză, ne-a povestit care e starea de spirit în lotul insularilor.

"În Feroe nimănui nu-i venea să creadă că o echipă în care au jucat Mutu şi Chivu poate pierde cu 5-0 în faţa Serbiei. Chiar dacă nici lor nu le-a picat prea bine că au pierdut cu 5-0 în Franţa, sunt optimişti şi cred că pot profita de starea de spirit a românilor şi să dea lovitura mâine", a spus Anghel.

Probleme cu meniurile

Delegaţia feroezilor de la Piatra Neamţ a avut parte de o surpriză neplăcută când, aflaţi într-un restaurant pentru a lua masa, au constatat că pe meniuri nu există şi traducerea denumirii preparatelor în limba engleză.

"M-au sunat să mă întrebe ce să mănânce că nu au găsit nici un meniu tradus în limba engleză. Este inadmisibil ca într-o ţară membră a Uniunii Europene în 2009 să mai existe astfel de situaţii", a povestit Sorin Anghel pentru Click.

Ce profesii au feroezii

Jákup Mikkelsen- funcţionarJann Petersen- asistent socialJohann Davidsen- studentAtli Grigersen- funcţionarEgil a Bo- funcţionarRogvi Jacobsen- tâmplarFrodi Benjaminsen- tâmplarBogi Lokin- student

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net