Pepe Moreno, plătit cu 750 € pe minut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Atacantul columbian Pepe Moreno, care a încasat 40.000 de euro pentru cele 53 de minute bifate în acest retur la Steaua, va părăsi definitiv Bucureştiul zilele acestea pentru a se opera de menisc.

"Pepe Moreno a plecat deja, la revedere! Mai dau încă 10-11 jucători afară şi construim de la început, cărămidă, beton", spunea deunăzi patronul Gigi Becali.

Într-adevăr, Mihai Stoichiţă nu se va mai putea baza în aceste ultime patru etape pe serviciile atacantului columbian în vârstă de 29 de ani, al cărui contract expira oricum la finalul sezonului.

Pepe Moreno va părăsi la finalul acestei săptămâni Bucureştiul pentru a merge în Columbia, unde se va opera de menisc.

Readus de Steaua ca o mare vedetă înaintea începerii returului, fostul internaţional columbian s-a dovedit repede a fi doar o mare "ţeapă".

Atacantul n-a jucat decât şase meciuri la prima echipă a roş-albaştrilor, bifând în total doar 53 de minute. Ceea ce înseamnă 750 de euro pentru fiecare minut jucat, în condiţiile în care Pepe Moreno a fost remunerat cu un salariu de 10.000 de euro pentru fiecare din cele patru luni petrecute în Ghencea.

Această situaţie nu reprezintă însă un caz singular pentru Steaua în acest sezon, când roş-albaştrii au transferat mai multe "rebuturi" decât jucători cu adevărat utili.

Împrumutat pentru trei luni de la APOP Kinyras Peyias în schimbul a 100.000 de euro, Gora Tall n-a apucat nici măcar să debuteze în tricoul Stelei, deşi este şi el plătit cu 10.000 de euro pe lună.

Similar e şi cazul lui Tininho, fotbalist care a fost adus în Ghencea după ce "Mache" Ianuli a rămas profund impresionat de calităţile sale în urma vizionării unui DVD.

Portughezul, care a fost în trecut şi "parking boy" la discoteca lui Figo din Lisabona, a încasat nu mai puţin de 6.000 de euro pentru fiecare dintre cele cinci minute în care a jucat pentru Steaua.

De asemenea, un alt jucător adus de Ianuli, bulgarul Krum Bibişkov, a încasat câte 14.000 de euro pentru fiecare meci bifat în tricol roş-albastru.

Alte transferuri eşuate în acest sezon

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net