Pentru studenţii americani, Beethoven a fost un câine, iar Michelangelo un virus

Ultima actualizare:

Majoritatea americanilor care sunt în primul an la universitate nu pot să scrie de mână, cred că e-mail-ul este mult prea lent, că Beethoven este un câine şi că Michelangelo este un virus de computer, arată un studiu publicat în Statele Unite, relatează Noticias24.

Pentru studenţii care vor absolvi facultatea în 2014, Cehoslovacia nu a existat niciodată, Clint Eastwood este un regizor şi nu a jucat niciodată în "Dirty Harry", iar John McEnroe este un actor de reclame tv şi nu a fost niciodată pe terenurile de tenis, arată studiul elaborat de academicienii unei universităţi din SUA.

Lista MindSet a fost întocmită pentru prima oară în 1998, odată cu generaţia care avea să termine studiile universitare în 2002, de către profesorul de Ştiinţe Umane Tom McBride şi fostul director de relaţii publice a Universităţii Beloit, Ron Nief.

Obiectivul era ca profesorii şi academicienii să-şi amintească rapiditatea cu care referinţele culturale îşi pierd valabilitatea, dar a devenit rapid o listă populară, care oglindeşte felul în care se schimbă lucrurile şi care prezintă o cronică a întâmplărilor politice şi culturale care definesc o generaţie anume.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.es

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net