Pelerinaj la casa poetului Adrian Păunescu. Vezi ce mesaje i-au lăsat admiratorii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zeci de persoane care l-au cunoscut sau doresc să-i aducă un omagiu poetului au trecut, în ultimele două ore, în faţa locuinţei lui Adrian Păunescu de pe strada Dionisie Lupu, din zona Romană din Bucureşti.

Cu recunoştinţă, pentru tinereţea noastră mai frumoasă datorită lui Adrian Păunescu. Dumnezeu să-l aibă în pază!”, a scris un admirator pe un bileţel lăsat pe un buchet de flori în faţa casei.

simeon stalpnicul png

Nu m-aşteptam să moară aşa tânăr. S-a stins la fel de repede cum a ars”, a spus un bucureştean pentru „Adevărul de Seară”, care s-a recomandat drept un „un mare admirator al lui Adrian Păunescu”.

simeon stalpnicul png

Am avut onoarea de a-l cunoaşte pe Păunescu acum vreo 30 de ani la Băile Herculane, când între el şi directorul staţiunii se încingeau nişte partide de şah colosale. Păcat că oamenii buni pleacă prea devreme. Mai putea să creeze încă 20 de ani“, a declarat Anghel Vrabie, fostul secretar general al Comitetului Olimpic Român şi al Federaţiei Române de Şah. Acesta a depus un buchet de crizanteme în faţa casei poetului şi a aprins o lumânare.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net