Pe Fabbiani l-au ajuns blestemele fostei iubite

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Atacantul argentinian împrumutat de CFR Cluj la River Plate a păţit-o serios în ultimul meci disputat în Apertura. Fabbiani a avut nevoie de 11 copci în urma unui contact cu un adversar. Fotbalistul a părăsit terenul accidentat şi nu a jucat nici în meciul de aseară, contra celor de la Lanus, formaţia de la care a ajuns la Cluj.

Din rău în mai rău. Aşa se poate descrie situaţia atacantului Christian Fabbiani. După o perioadă extrem de tumultoasă pe plan personal şi multe probleme în viaţa sportivă, unde atacantul nu mai prindea lotul lui River, argentinianul a primit o mână de ajutor din partea antrenorului său, care i-a oferit şansa de a evolua în meciul cu Argentinos Juniors.

Fabbiani n-a rezistat mult pe teren. Un adversar l-a lovit în figură şi i-a umplut faţa de sânge.

"Căpcăunul" a avut nevoie de nu mai puţin de 11 puncte de sutură, cinci în jurul ochiului stâng şi şase la pomete, toate aplicate pe viu. Fotbalistul nu a mai continuat jocul şi nu a fost în lot nici la meciul de aseară, contra formaţiei Lanus, echipa de la care Fabbiani s-a transferat la CFR Cluj.

"Nu m-am odihnit deloc în noaptea de după meci. Antrenorul meu mi-a dat o şansă şi eu nu am putut să profit de ea. Sper ca marţi să-mi scot copcile şi să pot reveni la pregătiri", a povestit atacantul jurnaliştilor sud-americani.

Problemele lui Fabbiani nu i-au surprins deloc pe apropiaţii acestuia, care dau vina pentru toate nenorocile din viaţa lui pe fosta iubită, Amalia Granata.

image

Femeia i-a promis că va apela la magia neagră pentru a-i face rău, în semn de răzbunare că a părăsit-o. Mai mult, Amalia Granata i-a făcut lui Fabbiani o glumă amară chiar în ziua în care fotbalistul s-a căsătorit cu Victoria Vanucci, solista trupei Electrostars, o formaţie cunoscută în Argentina. I-a trimis ca dar de nuntă apendicele ei!

"Am vrut să mă amuz puţin pe seama lor. Nu mai am nimic de împărţit cu Christian", a spus fostul iepuraş Playboy.

simeon stalpnicul png

«Şi-a furat-o» şi Camoranesi

Mauro Camoranesi, mijlocaşul argentiniano-italian al lui Juventus, a păţit-o şi el rău de tot cu Napoli, sâmbătă, în Serie A.

Într-un duel cu fundaşul oaspeţilor, Contini, acesta din urmă i-a aplicat un cot în figură care l-a forţat pe Camoranesi să părăsească terenul într-o baltă de sânge.

simeon stalpnicul png

Cristiano Ronaldo, victima unui vrăjitor

Nici portughezul Realului nu a scăpat de "magia neagră". Un vrăjitor din ţara natală a lui Cristiano, pe nume Pepe, susţinea acum o lună că a fost plătit de o fostă prietenă a acestuia cu 30.000 de euro pentru a-l scoate definitiv din fotbal.

"Ronaldo va fi mult timp accidentat. Acea persoană mi-a spus că vrea să îl vadă afară din fotbal" a declarat Pepe Vrăjitorul. Interesant e că vorbele vrăjitorului s-au adeverit, Cristiano fiind şi acum indisponibil din cauza unei accidentări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net