Pe Boloni îl paşte puşcăria

Ultima actualizare:

    Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Presa belgiană a scris că tehnicianul român a încălcat procedurile antidoping prin împiedicarea unui angajat al comisiei împotriva dopajului în a controla mai mulţi jucători de la Standard Liege.

Instanţele s-au sesizat depunând plângere după ce Boloni a bruscat şi a ameninţat un reprezentant sportiv al Comunităţii flamande, cel care urma să se ocupe de testele antidoping.

Incidentul s-a petrecut la finalul meciului cu La Gantoise, scor 1-2, din 21 noiembrie 2009.

"Fotbaliştii Carcela, Felipe şi Cyriac urmau a fi testaţi antidoping. Atunci când Geert Bocqué a pătruns în vestiar, aşa cum e procedura, un Boloni furios l-a dat afară pe acesta", notează site-ul rtlinfo.be.

"Boloni a dat din mâini de nervi, a urlat, dându-mi de înţeles că trebuie să ies din vestiar. M-a prins de braţ, m-a împins spre uşă şi mi-a spus: «Dacă nu ieşi, te pocnesc»", a declarat Bocqué în cotidianul La Dernière-Heure.

La puţin timp, controalele antidoping au avut loc, dar Comunitatea flamandă a decis să-l reclame pe Boloni la Uniunea Belgiană şi la Parchetul din Bruxelles.

Potrivit unui decret flamand, Loţi Boloni riscă o pedeapsă cu închisoarea între şase luni şi cinci ani şi o amendă cuprinsă între 200 şi 2000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net