Paznicul, implicat în dispariţia profesoarei?

Ultima actualizare:
“Vreau să  depun plângere împotriva paznicului Hazur”
“Vreau să depun plângere împotriva paznicului Hazur”

Sărbătorile au trecut fără ca Luminiţa Călin, lectorul universitar dispărut în noaptea de 10 spre 11 decembrie, pe un câmp din localitatea constănţeană Stupina, să dea vreun semn de viaţă.

Familia a aşteptat cu speranţă deşartă ca aceasta să revină acasă. Florin Vasile, fratele Luminiţei Călin, spune însă că nu va renunţa până nu îşi va găsi sora, vie sau moartă. Ieri, el a fost la Inspectoratul de Poliţie Constanţa, unde a cerut să se verifice motivul concret pentru care oamenii legii i-au urmărit sora, precizarea momentului în care şi-au dat seama că e femeie, cine a discutat ultimul cu ea şi ce anume au vorbit.

Profa dispărută a fugit de sub nasul poliţiştilor

„Nu înţeleg de ce poliţistul Cristian Zbenghea şi paznicul obştesc Ion Hazur nu sunt consideraţi suspecţi", a declarat Vasile.


    “Vreau să  depun plângere împotriva paznicului Hazur”
“Vreau să depun plângere împotriva paznicului Hazur”

„Ultimul care a văzut-o în viaţă, Hazur, este principalul suspect,iar poliţiştii deţin 80 la sută din răspunsurile privind dispariţia surorii mele", a mai spus fratele Luminiţei. Reprezentanţii IJP Constanţa au spus însă că nu îl pot considera suspect pe Ion Hazur, întrucât nu s-a început ancheta penală.

Dispărută cu Poliţia pe urme

Luminiţa Magdalena Călin a dispărut în noaptea de 10 spre 11 decembrie. Femeia se afla la volanul unui Peugeot şi a fost urmărită de poliţişti după ce nu a oprit la semnal.

După ce maşina i s-a împotmolit, ea a fugit pe câmp. A fost prinsă de poliţişti, apoi, rămasă doar cu paznicul obştesc, a reuşit să fugă. De atunci, nu a mai văzut-o nimeni.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net