Păzea! «Hingherii de maşini» intră şi în sectorul 4

Ultima actualizare:

    238 de lei pentru operaţiunile de ridicare, 238 de lei pentru transport şi 297,5 lei pentru depozitare.
238 de lei pentru operaţiunile de ridicare, 238 de lei pentru transport şi 297,5 lei pentru depozitare.

Activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar se extinde şi în sectorul 4.

De săptămâna viitoare, şoferii care îşi lasă autoturismele aiurea vor plăti 238 de lei pentru operaţiunile de ridicare, 238 de lei pentru transport şi 297,5 lei pentru depozitare.

Cu toate că Primăria Capitalei vrea să impună propriile reguli de organizare a serviciului de curăţare a locurilor publice de maşinile parcate neregulamentar, Primăria sectorului 4 a angajat propria firmă de "hingheri auto".

Aceştia vor ridica, din 15 martie, între orele 8.00 şi 20.00, toate maşinile uitate în intersecţii, în jurul pieţelor sau cele lăsate pe trotuar spre vânzare. Primăria de sector vrea să sporească şi numărul locurilor de parcare pentru ca şoferii să nu mai aibă scuze când rămân fără maşini.

Până când problema locurilor de parcare va fi rezolvată în sectorul primarului Piedone, firmele angajate de edili, SC Euronautica Motors SRL şi SC Autosal Expert SRL, vor ridica orice vehicul abandonat sau care încurcă circulaţia. În acest moment, maşinile se ridică în sectoarele 1, 2, 3 şi 6.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net