Paul Batin: "Vreau să fiu golgheter"

Gaz Metan îi caută înlocuitor lui Cristi Bud, de 7 luni, de când fostul golgheter al medieşenilor a plecat la CFR, iar Pustai crede că a găsit în sfârşit soluţia perfectă: vărul lui Bud, Paul Batin.

În iarnă, Gazul se despărţea de omul care la acea oră era golgheterul "all-time" al Mediaşului în Liga I cu 11 reuşite. Bud era vândut la CFR pentru 1 milion de euro, iar Cristi Pustai a şi început să caute un nou golgheter pentru echipă. Cigan, Silvăşan, Galanis sau cele trei goluri ale lui Liţu nu au reuşit însă să-l facă uitat pe atacantul vândut la Cluj.

Nemulţumiţi de aportul atacanţilor, medieşenii au continuat căutările în această vară şi i-au adus pe Aganovic şi Raul Del Campo. Bosniacul pare prima opţiune în atac, dar nu a arătat nici el că ar fi golgheterul căutat de Pustai, astfel că antrenorul s-a reorientat şi tot în familia lui Cristi Bud a căutat soluţia.

Gazul l-a împrumutat pe Paul Batin de la CFR. "Nu e vorba că am fi nemulţumiţi de atacanţi. Pe Batin îl aşteptăm de o lună şi ceva. Sper să ne ajute. N-am căutat să-l înlocuim pe Bud. Nu e el etalonul. Toţi au calităţi", spune Pustai, conform prosport.

Paul Batin e gata s-o ia pe urmele vărului său şi vrea să readucă titlul de golgheter al Mediaşului în Liga I în familie, după ce acesta a fost acontat între timp de Eric. "Nu cred că pot să-l fac uitat pe Cristi pentru că el a fost iubit acolo. Dacă o să-mi fac treaba însă cred că pot ajunge şi eu să fiu golgheter", este de părere fostul atacant al lui UTA.

"Eu am spus de la început că vreau să plec de la CFR undeva unde pot să joc. Concurenţa e mare acolo şi era prea devreme să prind echipa", Paul Batin, atacant Gaz Metan

Loading...