Patru vrăjitoare la porţile Parlamentului, pentru a scăpa de «flacăra violet»

Ultima actualizare:

Cele patru vrăjitoare, Rovenţa şi Isaura din Buftea, Geanina şi Samira din Bucureştii Noi s-au plâns că nu au fost lăsate de jandarmi în interior din ordinul "oamenilor mai mari, străpunşi de flacăra violet".

Cele patru cu coşuri cu flori şi ghiocuri cu "apă trăznită"au sosit la Parlament în jurul orei 12.00 pentru a stropi cinci colţuri din clădire, ştiute numai de ele, unde după spusele lor, ar fi "făcături".

Din cauza cozii foarte mari de la poarta Parlamentului, ele au făcut, astfel, de la poartă descântecul ca Parlamentul "să rămână curat, luminat, de la Dumnezeu lăsat" şi le- au stropit porţile cu apă "trăznită".

Cele patru ucenice ale Cireşicăi au refuzat să dezvăluie autorul "făcăturilor", însă au anunţat că încheierea descântecului va avea loc duminică seară.

"Noi am fost trimise special de vrăjitoarea Cireşica pentru a îndepărta răul. Sunt cinci colţuri, în care acele cinci colţuri sunt cinci făcături. Chiar dacă noi ştim cine a făcut aceste cinci făcături, noi nu avem voie să spunem. Noi am venit special pentru a stropi acele colţuri. În Cluj se află cele cinci vrăjitoare. Deseară o să fie încheierea descântecului şi o să aflaţi mai multe detalii de la ele", a explicat ritualul una dintre ele, potrivit Realitatea Tv.

Vrăjitoarele au susţinut că nu au fost lăsate de jandarmi să intre în curtea Parlamentului din cauza obiectelor pe care le aveau, dar şi la ordinul unor persoane importante.

"Probabil s-au gândit că noi vrem să facem vreun rău, dar noi suntem tămăduitoare şi vrăjitoare de magie albă, care vrem să facem doar bine. Nu vrem să facem niciun rău ci, din contră, vrem să fie frăţie în Parlament şi în politică şi toţi cetăţenii noştri să nu mai sufere şi să nu mai fie afectaţi de certurile politicienilor", a ţinut să precizeze vrăjitoarea Samira.

Pe de altă parte, vrăjitoarea Geanina a fost de părere că jandarmii nu au făcut decât să respecte ordinele unor oameni mai mari , influenţaţi de flacăra violet.

"Probabil este ordinul oamenilor mari din interiorul Parlamentului. Probabil că flacăra violet i-a străpuns asupra lor şi nu au voie. Este de ajuns că am stropit porţile cu licoarea aceasta descântată", a spus ea.

Cinci vrăjitoare şi-au unit puterile la Cluj pentru a desface blestemul flăcării violet. Află detalii pe Adevărul.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net