«Patronul ne-a bătut cu lanţul»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un cioban a fost lăsat într-o baltă de sânge şi alţi doi au fost bătuţi cu sălbăticie de către proprietarul oilor de care aveau grijă şi de băiatul acestuia.

Dumitru Radu (56 de ani), care deţine o stână cu 1.100 de oi în comuna Dragomireşti-Vale, a aflat că ciobanii i-au furat 51 de mioare.

Pentru a le da o lecţie, bărbatul şi fiul său i-au dus într-o hală din propria fabrică de carne unde i-au bătut cu un lanţ, cu o bâtă de baseball şi cu o lingură de lemn.

Gheorghe Dragu: "N-am ripostat că eram nemâncaţi de două zile"

simeon stalpnicul png

Proprietarii au făcut cercetări pe cont propriu şi au ajuns la concluzia că trei ciobani ar fi autorii furtului.

După aproape două ore de tortură, în care au fost loviţi în cap, peste picioare şi peste corp, ciobanii şi-au recunoscut fapta şi agresorii s-au potolit.

Pentru unul dintre ei, însă, un bătrân în vârstă de 61 de ani, din judeţul Argeş, a fost prea târziu: nea Ion nu a rezistat tratamentului sălbatic la care a fost supus şi şi-a dat ultima suflare.

Potrivit anchetatorilor, ciobanii nu au ripostat din cauză că nu mai mâncaseră de două zile în momentul în care au fost săltaţi de patronii stânei şi pentru că le era frică.

Radu Dumitru a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracţiunilor de omor şi tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav pentru 29 de zile.

Aici au fost torturaţi cei trei ciobani hoţi

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net