Păsările găsite la Constanţa, moarte de bete

Citeste tot despre: 

Cei peste 30 de grauri găsiţi morţi, weekendul trecut pe o stradă din Constanţa au murit din cauza alcoolului şi nu a unor fenomene misterioase.

După ce s-au vehiculat mai multe ipoteze privind moartea păsărilor, iar oamenii s-au alertat, rezultatele analizelor de laborator efectuate de către reprezentanţii DSV, publicate ieri, au indicat o cauză cu totul neaşteptată.

Decesul înaripatelor a fost provocat de o intoxicaţie etilică, stomacul lor fiind plin cu borhot de struguri (resturi rămase din fructele folosite la fabricarea ţuicii).

Păsările moarte zăceau în zăpadă şi pe crengile copacilor din zonă. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) Constanţa au crezut, iniţial, că păsările au fost otrăvite, că au mâncat, cel mai probabil, boabe tratate, pe care le-au găsit lângă calea ferată care trece prin zonă.

Cazul a atras şi mai mult atenţia, după ce zeci de mii de păsări au fost găsite fără viaţă în mai multe zone ale lumii. Printre posibile cauze s-a vehiculat chiar şi apropierea Apocalipsei, vestită de inversarea polilor magnetici. Derutate de acest fenomen, păsările ar fi fost dezorientate şi s-ar fi lovit de diverse obstacole.

Vezi şi:

A plouat cu păsări moarte - VIDEO

Apocalipsa păsărilor ajunge şi în România?

A inceput Apocalipsa

Misterioasa moarte a păsărilor şi a peştilor se întinde pe patru continente. Experiment guvernamental?

Păsările căzute în statul Arkansas au murit de spaimă - VIDEO

Loading...