Pasageri români ai companiei Wizz Air, abandonaţi pe aeroportul din Dortmund

Ultima actualizare:

Deși toate cursele din aeroportul respectiv au fost anulate, majoritatea companiilor aeriene au avut grijă ca pasagerii lor să primească explicații și chiar au trimis autobuze.

Nu la fel de norocoși au fost călătorii companiei Wizz Air care aveau bilete în cursa spre București. Aproximativ 150 de pasageri au așteptat ore întregi pe aeroprtul din Dortmund, fără a primi însă, nicio explicație pentru care cursa lor a fost anulată.

Când au cerut informații, călătorii au fost reprogramați pentru zborurile de zilele următoare, dar pe nimeni nu interesează ce vor face oamenii până atunci.

Un avion aparţinând companiei Air Berlin, cu destinaţia Insulele Canare, Spania, a ieşit duminică de pe pista de decolare, pe aeroportul din Dortmund, în vestul Germaniei.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a precizat că pilotul avionului, un Boeing 737-800, cu 165 de pasageri la bord, a decis să renunţe la decolare în urma unor 'nereguli tehnice' care încă sunt examinate.

După acţionarea frânelor şi ieşirea de pe pistă, avionul nu a suferit avarii, iar pasagerii au putut părăsi aparatul de zbor în mod normal, cu ajutorul scării speciale. Nici unul dintre călători nu a fost rănit.

Reprezentanţii aeroportului au precizat că pasagerii au fost transportaţi la aeroportul Paderborn, în apropiere de Dortmund, iar de acolo un alt avion i-a dus la destinaţie.

Un oficial al aeroportului a asigurat că pista de decolare era curăţată şi nu se formase polei. Incidentul a perturbat traficul pe aeroport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net