Parlamentari englezi, spionaţi de Katia

Ultima actualizare:

Katia Zatuliveter, în vârstă de 25 de ani, lucra în Parlamentul de la Londra de aproape trei ani şi ocupa funcţia de asistentă a liberal-democratului Mike Hancock.

Acesta este membru al comisiei de Apărare şi avea legături diplomatice cu Rusia.

Din acest motiv, serviciile secrete engleze l-au considerat o ţintă foarte bună pentru posibili spioni. Şi nu s-au înşelat. Deşi a reuşit iniţial să înşele vigilenţa agenţilor secreţi britanici, Zatuliveter a fost deconspirată ieri.

În consecinţă tânăra a fost arestată şi dusă la un centru de imigraţie din Londra. Ea este acuzată de spionaj în favoarea Rusiei şi ar putea fi deportată.

Serviciile Secrete britanice spun că tânăra a încercat să acceseze date despre arsenalul nuclear al Regatului Unit. Şeful ei, parlamentarul Mike Hancock, îi ia însă apărarea.

„Nu am nici un motiv să mă îndoiesc de sinceritatea ei", spune Hancock, pentru Daily Mail.

Presa din Anglia a relatat tot ieri că parlamentarul în cauză ar fi avut o relaţie, în 1991, cu o tânără româncă pe nume Daniela.

„Ştiu că avea o relaţie cu ea. Hancock a cunoscut-o pe Daniela cu ocazia unei vizite a acestuia într-un sat din România. I-a trimis mai multe cadouri şi a vizitat-o de mai multe ori", a declarat o persoană care a fost de faţă la vizita lui Mike Hancock în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net