Park Ji Sung a ajuns cu maşina pe terenul de antrenament

Ultima actualizare:

Managerul Ferguson și staruri precum Rooney sau Berbatov au urmărit uimiți momentul în care sud-coreanul a rupt, sâmbăta trecută, o barieră de metal.

Asiaticul a pierdut frâiele mașinii care a început să derapeze în parcarea "înghețată" a bazei sportive a celor de la United. După câteva răsuciri necontrolate, Park a reușit să oprească mașina la punctul cu var al unui teren sintetic de antrenament.

Sud-coreanul a încercat o spaimă puternică, acum fiind nevoit să achite nota de plată pentru pagubele făcute în baza sportivă, cât și pentru reparațiile la luxosul său Porsche, care s-a ales cu o aripă avariată serios.

image

"Nu avea viteză mare, dar a lovit o denivelare de zăpadă și gheață, rupând un gard din jurul unui teren. Era destul de afectat. Toți colegii lui au sărit să vadă daca este bine. Bine că nimeni nu era pe respectivul teren la acel moment", a precizat, pentru The Sun, un angajat al bazei sportive de la Carrington.

Park, un fotbalist plătit cu 70.000 de euro pe săptămână, a avut mare noroc că nu și-a accidentat colegii care ar fi urmat să intre pe acel teren sintetic, gazonul natural fiind înghețat din cauza frigului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net