Paranormal Activity

Citeste tot despre: 

Ţi-e frică de întuneric? Ce părere ai dacă începi anul cu un film horror? Pe 8 ianuarie, va avea loc premiera filmului "Paranormal Activity", unul dintre cele mai terifiante filme făcute vreodată.

Filmul spune povestea unui cuplu obişnuit, Katie şi Micah, care după ce se mută într-o casă nouă, ajung să fie deranjaţi de o prezenţă ce poate sau nu să fie una demonică.

Acest "spirit" devine foarte activ pe timpul nopţii, atunci când cei doi dorm...sau încearcă să doarmă.


Urmăreşte în Media Center trailerul filmului.


"Paranormal Activity" se concentrează pe credibilitate şi construcţia treptată a intrigii, şi nu pe scene horror detaliate.

Acesta face apel la instinctele primare ale fiinţei umane, suspansul crescând din ce în ce mai mult, până atinge cote aproape de nesuportat, informează cinemagia.ro.

E noapte şi dormi liniştit în siguranţa propriei case. Dar trosnetul mobilei şi scârţăitul uşii sunt oare doar zgomote fireşti ale nopţii? Umbrele stranii dansând pe pereţi pot fi explicate raţional? Dacă ceva pândeşte în colţurile întunecate?

Tot cinemagia.ro relatează că "Activitate Paranormală" a fost realizat cu un buget infim de numai 11.000 dolari, şi a fost filmat în doar 7 zile, cu o cameră video oişnuită.

Astfel, a rezultat un film horror cu o doză atât de mare de realism, încât, la fel ca în cazul "Blair Witch Project", ce este similar ca tehnică de filmare, impactul asupra privitorului este incredibil de puternic.

O dovedesc încasările internaţionale de aproape 142 milioane de dolari şi poziţia de leader de box office în săptămâna anterioară Halloween-ului.

Loading...