Parada celor mai frumoşi câini din lume

Ultima actualizare:

De la patrupede care ar încăpea cu uşurinţă într-un buzunar oarecare şi până la exemplarele dintre cele mai sofisticate, animăluţele au reuşit să creeze spectacol pe arena Complexului Sportiv Studenţesc Tei din Capitală.

Toaletaţi, parfumaţi şi dichisiţi după ultima modă canină, căţeii au luptat ore întregi pentru un loc pe podiumul patrupedelor de top. Şi asta în ciuda vremii, deloc prietenoase.

„Fetiţa mea, Maya, este în formă şi sper să fie printre învingători. Este proaspăt aranjată, că abia am ieşit din salonul de cosmetică. Păcat că plouă, o să-i strice aspectul blănii şi nu o să mai arate chiar a super-căţel. Dar am încredere în ea", se încuraja Ioana, unul dintre expozanţi, în timp ce-şi strângea în braţe superbul exemplar din rasa Caniche.

Câini de vânătoare, de pază sau de companie, câini cu creastă sau chiar cu chelie... Pentru toţi a fost loc în ringurile de arbitraj, pe „sortimente" şi categorii de vârstă.

Câştigătorii au fost recompensaţi pe măsură, cu diplome, medalii, cupe dar şi cu mâncare din belşug. Cei mai puţini norocoşi îşi pot lua, însă, revanşa. Expoziţia va continua şi astăzi, în aceeaşi locaţie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net