Parada bolizilor la echipa naţională!

Ultima actualizare:

Selecţionerul Răzvan Lucescu a sunat ieri adunarea „tricolorilor" pentru meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe.

Căpitanul Cristi Chivu a venit printre primii la centrul de pregătire de la Mogoşoaia. Fostul stelist Mirel Rădoi s-a lăsat pe mâna nevestei, care l-a acompaniat până la baza de pregătire pentru a lua apoi acasă Bentley-ul în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Şi mijlocaşul Tibi Bălan a fost adus la lot de către iubita sa, manechinul Iulia Roşca. Cei doi şi-au făcut apariţia într-un Mercedes SLK 200, care costă în jur de 20.000 de euro, făcut cadou de jucătorul Unirii iubitei lui. Adrian Cristea nici măcar nu şi-a spălat maşina, venind cu cel mai murdar bolid.

Selecţionerul a recunoscut faptul că îi va fi greu să-i motiveze pe jucători să dea totul în deplasarea de la Belgrad, având în vedere faptul că pentru „tricolori" partida nu are nicio miză în vederea calificării la mondialul de anul viitor.

"Băieţii au venit mereu cu entuziasm la echipa naţională, chiar dacă nu mai era nicio miză de mai multă vreme. Aşa este şi în acest caz. Aş vrea să continuăm în Serbia seria pozitivă începută la meciul cu Lituania şi aş vrea să ne întoarcem de la Belgrad cu punct sau puncte", a zis Lucescu jr.

Încă un «dopat» chemat la lot

Marea surpriză a lui Răzvan Lucescu pentru „dubla" cu Serbia şi Feroe o reprezintă convocarea mijlocaşului Nicolae Grigore, de la FC Braşov.

Fostul jucător al Rapidului este al treilea fotbalist din lotul tricolorilor care a avut probleme cu substanţele interzise, după Adrian Mutu şi Iulian Apostol. Culmea, toate cele trei cazuri, s-au produs în 2004!

Nicolae Grigore a fost depistat pozitiv cu nandrolon, după un meci Braşov - Dinamo din mai 2004. Substanţa respectivă ajuta la mărirea masei musculare.

„Am cumpărat mai multe produse nutritive din Italia. Nu m-am uitat foarte atent la componenţa produselor", se scuza la acea vreme Nicolae Grigore. Mijlocaşul a fost suspendat iniţial pentru şase luni, după care pedeapsa i s-a redus la trei luni.

Tot şase luni a stat pe tuşă şi Iulian Apostol. După un meci Sportul - Farul, mijlocaşul a fost depistat pozitiv cu Furosemid, substanţă interzisă pentru că maschează folosirea altor medicamente.

Cazul lui Adrian Mutu este mult mai cunoscut: a fost depistat cu cocaină şi suspendat timp de şapte luni de federaţia engleză!

Mutu, subiect de carte: «Ca nimeni altul»

18 euro costă cartea în care este prezentată povestea carierei lui Adrian Mutu, lansată zilele trecute în Italia.

La 30 de ani, într-un moment în care joacă încă la cel mai înalt nivel, Adrian Mutu e obişnuit cu prima pagină a ziarelor. Nu însă şi cu coperta unei cărţi dedicată în exclusivitate lui.

"Ca nimeni altul. Adrian Mutu, consacrarea unui fenomen", sunt cuvintele cu care Matteo Morandini a încercat să sintetizeze cele 158 de pagini scrise despre internaţionalul român.

"Ce anume face diferenţa între un campion şi un jucător normal? Clasa, fără îndoială, talentul, trofeele câştigate, însă acestea sunt ingrediente care s-ar putea să nu ajungă", spune autorul volumului în deschiderea prezentării făcute operei sale.

„Istoria lui Mutu e un parcurs de maturizare a unui om care a reuşit să-şi reconstruiască viaţa şi cariera care, la un moment dat, riscau să fie compromise în totalitate", adaugă Morandini despre personajul său literar, Adrian Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net