Păpuşarul care doarme în teatru

Ultima actualizare:

Actorul -păpuşar Aurelian Iorga (52 de ani) locuieşte de 15 ani într-o cabină a Teatrului "Gulliver" din Galaţi. În cabina care măsoară cam nouă metri pătraţi, aidoma celorlalte în care actorii se costumează şi se machiază, se află, înghesuită, toată viaţa lui: costume, păpuşi, lucruri personale sau suveniruri.

În această cabină, Aurelian Iorga mănâncă, doarme şi îşi petrece timpul când nu se află pe scenă, la repetiţii sau spectacole. Aurelian Iorga a venit la Galaţi în 1995, imediat după ce a terminat Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, specializarea actorie-regie teatru de păpuşi.

A ales să vină la Teatru de păpuşi "Gulliver", pentru că i s-a promis o locuinţă de serviciu pe care nu a primit-o niciodată. Acum, el riscă să fie aruncat în stradă, deoarece clădirea a fost revendicată, iar pentru reducerea cheltuielilor bugetare Teatrul de Păpuşi va fi transformat în secţie a Teatrului Dramatic.

"S-a stabilit că această locuinţă trebuie dată altui angajat. Salariul de actor, de 900 de lei, nu-mi ajunge ca să închiriez sau să-mi cumpăr o garsonieră", ne-a spus păpuşarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net