Panică la metrou! Şina, distrusă pe 500 de metri - FOTO

Citeste tot despre: 

Panică în subteran. Un tren de metrou a deraiat aseară, între staţiile Unirii 1 şi Timpuri Noi, după ce o roată a penultimului vagon a sărit de pe şine. Peste 240 de oameni au fost evacuaţi, prin tunel.

S-a întâmplat aseară, puţin după ora 20.20, pe magistrala 1. Garnitura de tren, care circula pe ruta Preciziei-Anghel Saligny, era veche de 30 de ani.

Peste 240 de persoane se întorceau de la serviciu şi nimeni nu bănuia că, la câteva zeci de secunde de la plecarea din staţia Piaţa Unirii 1, avea să se întâmple ceva groaznic.

ORA 20.50-Călătorii din trenul groazei au fost evacuaţi prin staţia Piaţa Unirii 1

„S-a auzit un zgomot puternic, penultimul vagon s-a înclinat mult, apoi a ieşit fum. Femeile au început să ţipe de frică. Vagonul tocmai sărise de pe şine", ne-a spus Mihai, un student de 21 de ani care s-a aflat în ultimul vagon al trenului.

Echipajele de intervenţie ale ISU au fost alertate de pasagerii speriaţi din vagonul deraiat. Salvatorii de la metrou şi pompierii i-au scos pe cei 240 de bucureşteni din tren, prin reţeaua de tuneluri din dreptul staţiei Piaţa Unirii 1.

Nici o persoană nu a fost rănită, însă o femeie a suferit un atac de panică. Circulaţia a fost paralizată la Unirii, Izvor şi Mihai Bravu.


ORA 21.30-O femeie a fost scoasă din subteran cu o mască de oxigen pe gură. A su-ferit un atac de panică

«Femeile erau cele mai speriate»

George, 21 de ani, student: “Din vagon a ieşit fum, iar femeile s-au panicat cel mai rău. Au ţipat de frică. Am stat cam 30 de minute până să vină după noi”.

Mihai, 21 de ani, student: “Am mers 15 minute pe jos prin tunel, ca să ieşim la lumină. Linia a fost distrusă între Timpuri Noi şi Unirii pe o porţiune de 500 de metri”.

Vezi aici mai multe imagini

Loading...