Pamplona, invadată de cerşetorii români şi de mafia care-i controlează

Ultima actualizare:

Surse din cadrul Poliţiei Municipale din Pamplona, ONG-urile, preoţii şi alţi reprezentanţi ai bisericilor au confirmat că în zonă există grupuri organizate, formate din cetăţeni români, care controlează intrările bisericilor şi a supermarket-urilor.

Conform acestor surse se pare că în Pamplona există două grupuri care acţionează. Unul acţionează cerşind în faţa lăcaşelor de cult şi a magazinelor comerciale, iar celălalt, mai agresiv, se mişcă pe toată raza localităţii. Preoţii au recunoscut chiar că au fost nevoiţi să-i scoată uneori din biserică şi că, din cauza acestor grupuri de cerşetori români, cerşetorii locali au dispărut.

Santos Villanueva, purtătorul de cuvânt al arhiepiscopiei din Pamplona, a declarat că marţea trecută a numărat ”17 femei de naţionalitate română” care se aflau la cerşit în faţa bisericilor din centrul oraşului. ”Cerşetorii localnici, pe care-i ştiam de mai mult timp, au dispărut. Aceşti cerşetori români profită de bunătatea persoanelor care le dau bani. Nu ştim unde şi când se va termina acest lucru”, a mai afirmat acesta.

Află ce spun autorităţile, pe adevarul.es

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net