Palermo marchează pentru Jessica în Boca - River

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Săptămâna fotbalistică se încheie duminică seară în ritm de tango cu cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului în Argentina. După ce ne-am încălzit miercuri seară cu Dinamo- Steaua, a venit timpul să lăsăm "greii" să ne încânte cu un spectacol de cinci stele în "superclasicul" Boca Juniors - River Plate.

Citeşte şi

Cristiano Ronaldo o vrea pe Sophie Reade, fata cu mega-sâni

Iker Cassilas i-a «suflat-o» pe Sara Carbonero lui Cristiano Ronaldo

Rio Ferdinand a ajuns la psiholog din cauza unei femei

Fotbalist modest, impresarul nevestei pieptoase

Berbatov şi-a înşelat doi ani nevasta cu ea

"Am jucat în Barcelona - Real Madrid, dar Boca-River e cu totul altceva. E ca şi cum te-ai culca cu Julia Roberts", este caracterizarea făcută de Maradona, fostul jucător de la Boca Juniors, marelui meci, primul în topul celor 50 de evenimente sportive pe care nu trebuie să le ratezi în viaţă, conform publicaţiei britanice "The Observer".

Veche de peste 100 de ani, rivalitatea dintre cele două echipe şi-a disputat primul act, paradoxal, într-un meci amical, la 2 august 1908, câştigat de Boca Juniors cu 2-1. Plecate de la aceeaşi "masă" din cartierul "La Boca", o zonă săracă locuită de docheri, cele două "surori" s-au despărţit în 1925, când River a "emigrat" în exclusivistul cartier "Nunez", locuit de "bogătaşii" urbei, devenind peste noapte "Los Milionarios".

Boca, în schimb, a rămas pe loc, astfel că între cele două cluburi s-a creat o prăpastie socio-economică pe care s-a "construit" apoi o rivalitate unică în lumea fotbalului.

Alimentată din când în când de "dezertările" unui Batistuta, Caniggia sau Ruggeri şi constant de patima unor suporteri cum rar se găsesc, întâlnirea dintre cele două echipe este aşadar mai mult decât un simplu meci de fotbal.

Jessica Geneux: «Fac sex la orice oră din zi sau noapte»

Martin Palermo, vârful naţionalei Argentinei, a marcat în ultimele două meciuri directe, încheiate de fiecare dată cu acelaşi scor, 1-1, aşa că pe "La Bombonera", "El Loco" este aşteptat să facă din nou spectacol. Doar că "bătrânelul" de 36 de ani trebuie să fie atent şi să nu se obosească prea tare cu apărarea "Milionarilor"!

simeon stalpnicul png

De ce? Pentru că va avea prilejul să "marcheze" în faţa unei "defensive" mult mai permisive după meci, când va fi aşteptat de logodnica sa Jessica Geneux, căreia i-a promis că îi va dedica golurile marcate.

image

"Nu am program de sex, pot să o fac la orice oră din zi şi din noapte" a spus focoasa argentiniancă.

Inedit despre Superclasico!

Spectacol

Cel mai mare număr de goluri marcate în întâlnirile directe s-a înregistrat în 1972, când River a revenit incredibil de la 2-4 şi a câştigat cu 5-4. Este considerat cel mai mare „El Superclasico" din istorie.

Record

Boca Juniors şi AC Milan sunt singurele echipe din lume care au în palmares 18 trofee internaţionale oficiale. River deţine recordul pentru cele mai multe campionate în Argentina, 33.

Publicitate

În incinta stadionului „La Bombonera" se află singura reclamă pentru Coca-Cola din lume scrisă cu alb şi negru. Motivul? Alb şi roşu, culorile oficiale ale mărcii americane, sunt şi culorile celor de la River Plate.

Tragedia de la poarta 12

La 23 iunie 1968, la finalul unui meci River Plate - Boca Juniors, 71 de fani ai „genovezilor" au fost ucişi şi 150 răniţi într-o busculadă de la poarta de intrare 12 a stadionului „El Monumental" din Buenos Aires. A fost cel mai mare dezastru din istoria fotbalului argentinian, media de vârstă a celor ucişi în timpul incidentului fiind de 19 ani.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net