Padova: Prostituţia homosexualilor români

Citeste tot despre: 

Românii practică prostituţia homosexuală pe bani puţini, într-un loc în care această “profesie” are tradiţie şi este tolerată de către comunitatea locală.

Încă de la începutul secolului XX, oraşul Padova era renumit în toată Europa ca fiind un loc în care se practica turismul homosexual.

Bazele acestui tip de turism le-a pus scriitorul englez Frederick Rolfe, care se autointitula şi “baronul Corve”; el a deschis în anul 1909 la Veneţia prima casă de toleranţă pentru bărbaţii homosexuali.

După puţin timp a mutat această casă de toleranţă la Padova din cauză că oraşul avea o universitate şi îi era mai uşor să găsească băieţi care să se prostitueze.

Astăzi, după 100 de ani, prostiţutia gay este la fel de înfloritoare la Padova, locul de întâlnire a rămas acelaşi, iar preţul încasat de prostituaţi este tot mic, însă “profilul” celor care o practică s-a schimbat. Locul studenţilor nevoiaşi a fost luat de către imigranţii români şi moldoveni.

Citeşte pe adevarul.it poveştile românilor care se prostituează în Padova şi află câţi dintre eu sunt homosexuali cu adevarat.

Loading...