Ovidiu Petre: «Nu sunt din sticlă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă la Steaua a fost unul dintre fotbaliştii retraşi, la noua sa echipă, „Ceasul" e mereu în centrul atenţiei şi urmărit de bliţurile fotoreporterilor. Sâmbătă, el a acordat primul interviu presei saudite.

Ovidiu Petre a stat cu sufletul la gură până să ajungă la Al-Nasr. Suspansul a ţinut vreo şase luni! Saudiţii au început să-l monitorizeze încă din iarnă.

Jucătorul le-a fost recomandat de Walter Zenga, iar Cosmin Olăroiu a pus şi el o vorbă bună pentru mjilocaşul de 28 de ani. Totuşi, arabii nu s-au grăbit să vireze banii, în ciuda faptului că, preţul cerut de stelişti, de 1,5 milioane de euro, era o „firimitură" pentru şeici.

Motivul? Fişa medicală a lui Ovidiu Petre, un fotbalist predispus la accidentări. Repetate probleme medicale ale „închizătorului" de-a lungul carierei au fost descoperite şi de presa saudită.

„Al-Nasr a luat un fotbalist cu genunchi de sticlă", au scris arabii după ce „Ceasul" a ajuns în Asia.

În primul său interviu acordat presei din Riad, el a ţinut să-şi clarifice situaţia medicală. „Cine a spus că am genunchii de sticlă, a minţit! Într-adevăr, am fost accidentat acum doi ani, dar m-am operat şi de atunci sunt OK. Dacă aş fi avut o problemă cronică, aşa cum s-a vehiculat, nu aş fi rezistat", a declarat Petre pentru publicaţia „Al-Riad".

În aceste zile, Al-Nasr se află într-un cantonament în Italia, unde a jucat un amical cu Juventus, pierdut cu 5-0. „După acel joc, am plâns de ciudă! Nu suport să pierd, nici măcar în amicale", a mărturisit Ovidiu.

Oana de la Activ,nevoită să se îmbrace

Ovidiu Petre ar vrea să o aducă în Arabia Saudită şi pe soţia sa, Oana Nistor, fosta solistă a trupei Activ. Cunoscută pentru apariţiile sale sexy, Oana va rebui să se supună regulilor foarte stricte din ţările arabe, în care femeile străine sunt obligate să poarte Abaya (foto), având dreptul să ţină doar capul descoperit.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net