Oţelul a «spart» gaşca nebună

Ultima actualizare:

Selymeş a primit trofeul Fair-Play. Antrenorul Sportului a fost premiat de observatorul întâlnirii. Distincţia i-a fost acordată înainte de startul partidei.

Tibi Bălan n-a prins lotul! Mijlocaşul Sportului nu a fost trecut pe foia de joc pentru partida cu Oţelul Galaţi, semn că acesta e aproape de un transfer. Varga a fost titular, dar evoluţia lui a fost sub aşteptări.

Ciupe, lovit în faţă de un coleg! În minutul 17, jucătorul Sportului a fost la un pas să nu mai poată continua, după ce Patriche l-a lovit cu mingea în plină figură de la câţiva metri.

La partidă s-a aflat şi preşedintele FRF, Mircea Sandu. Acesta este un admirator al "studenţilor" şi nu a vrut nici el să rateze revenirea favoriţilor în Liga 1. Mircea Sandu a evoluat pentru Sportul Studenţesc între 1971 şi 1986. La meci au mai fost prezenţi Ion Manu, Bogdan Andone sau Victor Becali.

50 de gălăţeni nu au fost lăsaţi la meci. Un grup de fani a rămas la porţile stadionului deoarece clubul gazdă a anunţat că nu mai vinde bilete, motivând că stocul a fost epuizat. Ironic este că la meci au fost prezenţi aproximativ 800 de spectatori, dintre care 30 ai formaţiei oaspete!

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net