Orţişoara: Un TIR cu numere de Bulgaria, plin cu alcool, a lovit cinci maşini

Ultima actualizare:

Şoferul TIR-ului bulgar a intrat în plin într-o coloană de maşini care s-au oprit la un indicator al drumarilor care efectuează lucrări la şoseaua ce duce spre Arad.

În urma ciocnirii s-a produs efectul domino şi numai puţin de cinci maşini au fost avariate. Un microbus Mercedes Sprinter şi un WV Pasat au fost măturate de pe şosea şi au ajuns în copacii de pe marginea drumului.

Alte două maşini, un WV Polo şi un Opel Astra au suferit avarii grave , iar prima maşină din coloană, un Peugeot 207 a fost lovită mai uşor.

Spre norocul tuturor nu au existat victime. Chiar dacă la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, doar pasagera din WV Pasat a fost dusă la spital, cu dureri în zona pieptului.

Am oprit la coloană, iar la un moment dat am simţit o lovitură din spate şi am fost proiectat în maşina din faţa mea. Au fost luate la rând maşinile. Cred că şoferul de pe TIR nu a observant că maşinile s-au oprit în coloană. Bine că nu a fost nimeni grav rănit, ci mai mult speriaţi”, a spus Petrică Marin, şoferul microbusului.

Avarie la motorul TIR-ului

Poliţiştii ajunşi la faţa locului susţin că şoferul bulgar a avut urmă de frânare de 11 metri, iar în urma diagramei de pe TIR, acesta se deplasa cu 58 km/h. Bulgarul, care nu vorbea nicio limbă de circulaţie internaţională, încerca să explice că a avut o defecţiune la motor. Poliţiştii au descoperit că ambreajul era rupt.

Citeşte şi:

Buzău: Un minor a fost accidentat mortal de un camion

Vezi galerie foto pe Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net