Oprescu promite încă 150 de troleibuze noi, până în 2012

Ultima actualizare:

Potrivit expunerii de motive a adoptării proiectului de hotărâre, RATB trebuia să cumpere cele 150 de troleibuze în perioada 2008-2010, aşa cum prevedea o hotărâre a Consiliului General de la jumătatea lunii iulie 2007, însă fondurile nu au putut fi alocate, având în vedere posibilităţile financiare limitate ale municipalităţii.

Astfel, este necesară schimbarea perioadei de achiziţie, aceasta urmând să fie între 2010-2012, iar licitaţia pentru achiziţionarea troleibuzelor urmând să fie făcută anul viitor.

Totodată, în proiectul de hotărâre se arată că preluarea troleibuzelor noi se va face în paralel cu retragerea din parcul auto al RATB a troleibuzelor model Astra Ikarus 415T.

Tot în expunerea de motive pentru aprobarea hotărârii se arată că pentru fabricarea unui troleibuz durata este foarte mare, de aici rezultând necesitatea achiziţiei a 150 de troleibuze.

Cele 150 de troleibuze vor avea podea "coborâtă total" şi vor fi dotate cu aer condiţionat şi cu rampă mecanică pentru accesul cărucioarelor persoanelor cu dizabilităţi şi a cărucioarelor de copii.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net