Oprescu, inspirat de chinezi: „Autostrada suspendată se poate face”

Citeste tot despre: 

Primarul general Sorin Oprescu e mai optimist în ceea ce priveşte realizarea autostrăzii suspendate din Capitală. Edilul a declarat că această lucrare e posibilă după ce o construcţie similară a fost realizată la Beijing în doi ani.

Oprescu a vorbit azi în capitala Chinei cu reprezentanţii Beijing Municipal Construction Group Co. Ltd, companie care lucrează în prezent la realizarea unei autostrăzi suspendate care străbate centrul oraşului.

Este foarte clar că autostada suspendată se poate face. Iată! Avem dovada vie a faptului că 10 km au fost realizaţi în doi ani de această firmă şi am primit asigurări că modelul poate fi implementat şi la Bucureşti. Continuăm discuţiile, iar dorinţa mea este aceea de a demara cât mai curând cu putinţă acest proiect de fluidizare a traficului şi în capitala României”, a declarat Oprescu la întâlnirea cu constructorii chinezi.

Edilul Capitalei a făcut o vizită şi la Centrul de Planificare Urbană din Beijing, unde i s-a prezentat planul de dezvoltare a capitalei Chinei pentru următorii zece ani. Oficialii chinezi i-au spus primarului că ei acordă o deosebită atenţie zonei istorice a oraşului.

CLIIMA20110302_0060_1.jpg

Sorin Oprescu a aflat cum va arăta Beijingul în 2020


Primarul Capitalei face o vizită oficială în China la invitaţia autorităţilor din Beijing şi Shanghai. Până la 6 martie, Oprescu se va întâlni cu omologii săi chinezi şi cu reprezentanţii unor companii de construcţii pentru a găsi soluţii pentru proiectele de dezvoltare a Bucureştiului. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1