Oprescu: „Bulevardul Aviatorilor, asfaltat până în septembrie”

Ultima actualizare:

„Până în septembrie ne-am propus să terminăm, ne vor rămâne bretelele (care fac legătura cu Piaţa Charles de Gaulle), pentru că acelea trebuie făcute, conform soluţiei Ministerului Culturii, cu piatră cubică. Totodată, vom finaliza şi lucrările de refacere a bulevardelor Constantin Prezan şi Mircea Eliade”, a declarat edilul pentru sursa citată.

În schimb, de azi Administraţia Străzilor a deschis primul tronson de bulevard asfaltat, între Piaţa Charles de Gaulle şi restaurantul Pescăruş, pe sensul de ieşire din Capitală. Pe celălat sens, cele trei benzi au fost închise azi pentru lucrări de scoatere a pietrei cubice.

Pentru executarea lucrării, Primăria Capitalei a cerut acordul Ministerului Culturii, întrucât piatra cubică înlocuită acum este monument istoric şi nu poate fi îndepărtată decât cu avizul Comisiei Monumentelor Istorice din cadrul ministerului. Municipalitatea va cheltui 98 de milioane de lei pentru asfaltarea întregului bulevard, care măsoară 2,6 km lungime.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net