Olăroiu: «Goian trebuia să stea prin baruri ca să fie titular!»

Citeste tot despre: 

Cosmin Olăroiu e de părere că Federaţia, nu selecţionerul Răzvan Lucescu, trebuie să ia atitudine împotriva jucătorilor indisciplinaţi.

Antrenorul lui Al Sadd a fost şi el revoltat, de la mii de kilometri din Qatar, de modul în care au jucat unii fotbalişti ai lui Răzvan Lucescu în Serbia.

"Sâmbătă seară, pe feţele multor jucători se vedea nepăsarea. La astfel de jucători trebuie să renunţăm, indiferent de numele lor! Am văzut mulţi fotbalişti care parcă veniseră la naţio­­nală să îndeplinească o obligaţie de serviciu! Ziceai că sunt forţaţi să joace", spune fostul tehnician al Stelei care critică folosirea lui Adrian Cristea titular.

"Cea care trebuie să ia măsuri împotriva jucătorilor indisciplinaţi e Federaţia, nu selecţionerul, fiindcă el poate intra în conflict cu fotbaliştii. Ceea ce decide antrenorul e dacă va folosi un jucător care a făcut probleme. În cazul lui Mutu, înţeleg că era greu să nu-l bagi în meciul cu Serbia. În schimb, titularizarea lui Cristea mă face să cred că şi Goian trebuia să meargă prin baruri şi discoteci, ca să prindă primul "11" la Belgrad!", zice Olăroiu.

Loading...