Obama, fan Harry Potter şi al filmelor pentru copii

Ultima actualizare:

În cantina şcolii Veirs Mill, în Maryland, Obama a mărturisit copiilor că a vizionat filmul cu monştrii lui Max, împreună cu fiicele sale, Sasha şi Malia.

"Merită să îl vedeţi", a spus Obama, îndemnându-i pe elevi să se ducă la filmul care a reuşit să se situeze pe prima poziţie a box-office-ului american în acest week-end.

Filmul, o dramă-fantezie, este regizat de Spike Jonze şi este bazat pe cartea pentru copii "Where the Wild Things Are" de Maurice Sendack, publicată în 1963.

Pelicula a ajuns pe primul loc în box office-ul american în primul weekend de la lansare, depăşind aşteptările criticilor care au considerat-o prea întunecată şi înfricoşătoare pentru copii. Filmul spune povestea puştiului neastâmpărat Max, care după ce este pedepsit de părinţi într-o seară face să crească în camera sa o misterioasă pădure populată cu monştri exotici. Producţia peliculei a durat cinci ani.

Sfătuindu-i pe copii "să continuie să citească, citească, citească", Barack Obama şi-a dezvăluit şi afecţiunea pentru Harry Potter, magicianul cu ochelari imaginat de scriitoarea J.K. Rowling.

"Malia şi cu mine am citit toate cărţile Harry Potter. Le-am găsit foarte bune", a spus preşedintele american, stârnind încântarea copiilor.

"Este cea mai frumoasă zi de şcoală", a exclamat Maya, o elevă de opt ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net