O româncă şi-a lovit prietena în cap cu o sticlă spartă

Ultima actualizare:

Ieri noapte, la Siena, o româncă de 35 de ani a spart o sticlă în capul unei prietene. Agresoarea nu accepta ca prietena ei să se mute la ea acasă.

Fiind deranjaţi de femeile care se certau, vecinii au anunțat carabinierii. Sosiţi la locul incidentului, agenţii de poliţie au găsit-o pe românca de 35 de ani la intrarea în casă. Era îmbrăcată sumar, prezenta umflături pe corp şi pete de sânge pe haine şi era extrem de agitată.

Întrebate care a fost motivul bătăii, ambele femei au povestit aceeaşi versiune. Cearta s-a iscat ieri noapte în jurul orei 12, în casa de pe strada Martino, în apropierea Pieței del Campo din Siena, unde are domiciliul românca de 35 de ani.

Cealaltă femeie, în vârstă de 53 de ani, care lucrează ca şi îngrijitoare, după ce a fost evacuată din imobilul în care locuia, neştiind unde să se ducă, a venit în casa prietenei sale, aducând cu ea mai multe cutii în care îţi împachetase obiectele personale.

În interiorul locuinţei era harababură, iar pe podea erau numeroase pete de sânge. Femeia mai în vârstă era întinsă pe podea şi prezenta o hemoragie din cauza unei răni la cap. Unul dintre poliţişti a încercat să oprească hemoragia victimei, însă, în acest timp, cealaltă româncă a încercat din nou să se năpustească asupra conaţionalei sale.

Din acest motiv a început o luptă între ea şi poliţiştii prezenţi în apartament. Doi dintre aceştia au suferit contuzii.

La sosirea personalului sanitar, tinerei românce i-a fost injectat un sedativ, iar prietena acesteia a fost transportată la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net