O româncă, cea mai frumoasă în bikini - FOTO

CLIIMA20100530_0112_1.jpg

Diana Irina Boancă, România, Miss Bikini 2010
Citeste tot despre: 

O studentă de numai 22 de ani a reuşit câştige respectul celor mai bine cotate manechine internaţionale în cadrul concursului de frumuseţe, Miss Bikini 2010. Diana Irina Boancă a câştigat incontestabil cea de 35-a ediţie a concursului, desfăşurat anul acesta în provincia Hainan, China.

Zece zile de emoţii şi probe epuizante, atât a durat concursul de frumuseţe Miss Bikini 2010, desfăşurat în China. Reprezentanta României, Diana Irina Boancă a fost desemnată câştigătoarea concursului la capătul unei competiţii în cadrul căreia le-a avut ca adversare pe consacratele Kasey-Lee Brunker din Australia, Luna Ramos din Venezuela, Zhao Qian din China şi Diana Kubasova din Letonia, care au fost încoronate Miss Spring, Miss Summer, Miss Autumn şi respectiv Miss Winter.

Cea de a 35-a ediţie a Miss Bikini a fost găzduită de China şi a aliniat la start nu mai puţin de 64 de concurente, din întreaga lume.

Sâmbătă, în cadrul finalei, Diana care este studentă la Cluj a primit cu lacrimi în ochi titlul de Miss Bikini 2010.

Citeşte şi:

Izabela Stancu, a treia româncă încoronată "Miss Coed"

Ea reprezintă România la «Miss Model of the World»

Românca
Simona Mihaela, rivala uneia dintre favoritele de la Miss COED

Miss România este Fata de la pagina 3

Miss
World România, jefuită în Africa

„Sunt foarte emoţionată. Nu-mi vine să cred! Sunt foarte norocoasă pentru că a fost o competiţie foarte dificilă, cu adversare foarte frumoase şi bine pregătite", a declarat românca printre lacrimi. Prima ediţie a Miss Bikini a fost organizată în 1972, la Hollywood.



Vezi GALERIE FOTO cu tânăra câştigătoare, pe adevărul.it.

Loading...