O profesoară a rămas fără 600 de lei după ce a crezut că şi-a găsit marea dragoste

Ultima actualizare:

Profesoara a sesizat poliția în cursul zilei de ieri asupra faptului că i-a împrumutat unui bărbat, despre care a crezut că e jumătatea ei, suma de 600 de lei, iar acesta s-a făcut nevăzut cu banii.

Victima le-a povestit poliţiştilor că l-a cunoscut pe hoţ pe internet. După ce au stat mai mult de vorbă cei doi au stabilit şi o întâlnire live. Bărbatul a păcălit-o pe profesoară că este medic chirurg şi chiar ofițer NATO. La câteva ore după marea întâlnire, acesta i-a cerut profesoarei suma de 600 de lei, cu promisiunea că îi va înapoia la sfârşitul zilei. Profesoara i-a împrumutat banii, însă cel care avea să fie marea ei iubire s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au pus mâna pe el aseară şi l-au adus direct la Parchet pentru audieri.

Bărbatul este recidivist, el având condamnări pentru că a mai înşelat, prin acest mod de operare, şi alte femei. De asemenea, pe numele lui mai sunt depuse plângeri de femei din alte judeţe, precum Timiş, Caraş Severin şi Galaţi“, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliţie Arad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net