O mamă şi-a ucis fiicele pentru a se răzbuna pe tatăl lor

Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 41 de ani şi-a ucis cele două fiice adolescente, pentru a se răzbuna pe tatăl fetelor, fostul ei soţ, a cărei viaţă era mai împlinită şi fericită decât a ei, informează Daily Mail, preluat de Mediafax.

Rekha Kumari-Baker (41 de ani) le-a atacat pe Davina (16 ani) şi Jasmine (13 ani) cu un cuţit, în timp ce fetele dormeau, în iunie 2007. Ea a anunţat, apoi, autorităţile, nu înainte de a ieşi de două ori la cumpărături.

Femeia a spus instanţei din Cambridge că a divorţat de tatăl fetelor în 2003, acesta fiind un om de afaceri de succes. Bărbatul şi-a refăcut, apoi, viaţa cu o altă femeie, iar fiica lui Kumari-Baker, Davina, petrecea foarte mult timp cu cei doi.

De cealaltă parte, acuzata îşi pierduse slujba la un hotel, iar relaţia pe care o avea de mai mult timp cu un bărbat a eşuat.

Crimă cu premeditare

Fapta britanicei ar fi fost premeditată, potrivit anchetatorilor, care au dezvăluit că aceasta a cumpărat cuţitul de bucătărie cu două zile înainte de săvârşirea crimelor.

În momentul în care şi-a mărturisit fapta unei prietene poliţist, acuzata i-a spus acesteia că, acum, "copiii sunt în siguranţă". Ea ar fi scris şi două bilete prin care explica că nu vroia ca fetele ei să treacă vreodată prin ce trecea ea.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net