O mamă a mers pe jos două mii de kilometri pentru a-şi salva fiul

Ultima actualizare:

După cum a relatat miercuri, agenţia chineză de ştiri Xinhua, Chen Yurong a mers pe jos zece kilometri în fiecare zi în preajma casei sale, din districtul Jiang'an, aflat în provincia centrală Hubei, după ce a aflat că fiul său, Ye Haibin, avea nevoie de un transplant de ficat.

Ficatul lui Chen acumulase prea multă grăsime pentru a fi în stare optimă pentru operaţie, după cum au spus medicii în luna februarie, motiv pentru care femeia a început să ţină, în paralel, o dietă pe bază de orez şi legume.

În urma acestor eforturi, Chen a pierdut 8 kilograme

Pe 19 octombrie a.c., medicii au constatat că organul a atins condiţiile cerute pentru transplant, care a avut loc în cadrul unei operaţii de 14 ore realizate la spitalul Tongji din cadrul Universităţii de Ştiinţe şi Tehnologie Huazhong, din Wuhan, capitala provinciei.

Fiul lui Chen suferă de boala Wilson, o tulburare ereditară puţin întâlnită, cauzată de absorbţia şi acumularea de cantităţi excesive de cupru în corp, care poate produce degenerarea ficatului şi a altor organe.

Potrivit chirurgului care a realizat transplantul, Chen Xiaoping, operaţia a fost un succes şi noul ficat va contribui la creşterea speranţei de viaţă a lui Ye.

Pe aceeaşi temă:

Enache a slăbit de dragul lui Marciuc

O fetiţă a fost salvată de ficatul propriului tată

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net