O italiancă îşi vindea fata pentru relaţii sexuale bunicului său

Citeste tot despre: 

Pedofilul are vârsta de 82 de ani şi a fost reţinut în arest la domiciliu din cauză că a întreţinut raporturi sexuale cu nepoţica sa.

Forţele de ordine din oraşul Taranto, situat în Regiunea Puglia, au arestat un pedofil italian în vârstă de 82 de ani. Alături de el a fost arestată şi nora sa, o italiancă în vârstă de 38 de ani, acuzată de proxenetism.

Femeia a fost închisă în puşcăria din Taranto, pe când bărbatul este reţinut în arest domiciliar. Investigaţiile în privinţa celor doi au pornit după ce o rudă a pedofilului a anunţat autorităţile pentru că i s-a părut suspect faptul că bătrânul era vizitat zilnic de nora şi nepoţica sa.

Potrivit declaraţiilor forţelor de ordine, bătrânul îşi plătea nora pentru a îl lăsa să întreţină relaţii sexuale cu nepoţica sa. Unii martori au declarat că l-au văzut pe pedofil de mai multe ori intrând singur în garaj alături de fata în vârstă de 14 ani. În casa italianului investigatorii au descoperit mai multe ambalaje de ¨Viagra¨, medicament pe care bătrânul îl folosea pentru raporturile sexuale cu nepoţica sa.

Află pe adevarul.it cât plătea pedofilul pentru o întâlnire cu minora


Loading...