O gravidă în cinci luni şi-a salvat soţul din gura unui crocodil

Ultima actualizare:

Lawrence şi Kerryn Munro se plimbau pe malul lacului White Umfolzi, dintr-o rezervaţie aflată la 200 de kilometri de oraşul Durban. La un moment dat, s-au oprit să se odihnească şi să-şi răcorească picioarele în apă. Însă după amiaza lor liniştită a fost întreruptă de un crocodil lung de trei metri, care l-a atacat pe bărbat.

"Totul s-a întâmplat în câteva secunde. M-a apucat de piciorul stâng şi a început să mă tragă în apă. M-am ţinut de o piatră mare şi l-am lovit cât am putut de tare cu piciorul drept. Crocodilul mi-a dat drumul pentru o secundă, dar apoi mi-a înşfăcat ambele picioare. M-am întins către puşcă, însă eram prea departe de ea. Atunci, Keryn şi-a înfăşurat mâinile în jurul meu şi m-a tras cu toată forţa ei. Într-un final, crocodilul mi-a dat drumul", a povestit victima.

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la cel mai apropiat spital, unde a fost operat de urgenţă. Soţia sa a fost şi ea internată pentru un control.

"Kerryn Munro este gravidă în cinci luni şi este de statură mică, aşa că acum se odihneşte. Starea ei de sănătate este bună, iar sarcina evoluează normal. Cu siguranţă Lawrence este un bărbat foarte norocos", a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale.

"Dacă n-ar fi fost acolo, sfârşitul acesteu poveşti ar fi fost unul nefericit. De asemeena, mă bucur că animalul nu a atacat-o pe ea, căci stătea chiar lângă mine", a mai mărturisit Lawrence.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net