O femeie suspectată că a expediat coletele-capcană a fost arestată la Sanaa

Ultima actualizare:

"Forţele de securitate yemenite au arestat o femeie suspectată că a expediat bombe în colete", a afirmat ministerul, conform Mediafax.

"Femeia arestată este o studentă la medicină a Universităţii din Sanaa. Ea a fost arestată în compania mamei sale, la periferia Sanaa", a declarat un reprezentant al serviciilor de securitate, sub acoperirea anonimatului.

"Tatăl său este un inginer în sectorul petrolier, care lucrează la o companie situată în provincia Hadramut", în estul Yemenului.

Serviciile de securitate yemenite au găsit numărul de telefon mobil al femeii în borderourile coletelor, a adăugat oficialul.

Preşedintele Yemenului, Ali Abdallah Saleh, anunţase anterior că forţele de securitate yemenite au încercuit o casă în care se află o femeie suspectată că a expediat cele două colete-capcană destinate Statelor Unite, descoperite vineri şi care poartă marca al-Qaida.

Într-o scurtă conferinţă de presă, şeful statului a adăugat că femeia suspectată a expediat "cele două colete prin birourile a două companii din Sanaa", fără a confirma că este vorba despre FedEx şi UPS.

El a precizat că a dat ordin forţelor de ordine să prindă suspecţii, după ce a primit informaţii din partea Statelor Unite şi Marii Britanii.

Cele două colete-capcană disimulate în imprimante au fost interceptate vineri pe aeroporturile din Dubai şi East Midlands, în centrul Angliei. Acestea erau destinate unor lăcaşuri de cult evreieşti din Chicago, potrivit preşedintelui american, Barack Obama.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net